Om mig

malin.BBE_.bild_

Hej och välkomen hit! :-)

Här dryftar jag både smått och gott men i huvudsak är det om en ekologisk livstil och en matglädje trots en mängd allergier.

Namnet Bilbo Blue Eyes är en hyllning till min trogna följeslagare i nästan 18 år. Bilbo som var en Helig Birma somnade in den 9 augusti 2015 och saknas oerhört.

2010 var en vändpunkt för mig när det gällde hudvården. En av min bästa vänninor Therese utbildade sig till ekologisk hudvårdsterapeut och övertalade mig att börja på den ekologiska linjen. Efter det så blev min hud så mycket bättre och jag blev fast. Du hittar henens hemsida här.

Min hudtyp och hårtyp.. kanske är bra att veta för den som läser mina recensioner. Mitt hår är tjockt och torrt med självfall medan min hudtyp är lite mer svår att beskriva. Huden på kroppen är ofta åt det torrare hållet och jag får lätt eksem. Min hudtyp i ansiktet variera däremot och verkar inte riktigt passa in i någon kategori. Den är generellt torr, men jag har oftare lite blankare partier och även tendens att få större porer om jag inte rengör den ordentligt. Samtidigt så kan huden ha ”humör” och få eksem eller utslag av väder, vind, mat och ibland vad jag tycker ingen anledning alls? Så med andra ord så har jag även känslig hud. Då jag passerat 30 strecket så börjar jag känna att jag behöver använda en del antirynk krämer och jag vill heller inte använda rengöringar som torkar ut huden för hårt.

Hoppas du trivs här på bloggen och tittar in igen.

Vill du komma i kontakt med mig: bilboblueeyes@telia.com

 

Kommentera

Translate »