Jurlique Daily exfoliating cream

jurliqueexfoliatingcreme

Den här använde jag lite i vintras och köpte igen för ett tag sedan. Den är väldigt lika Dr.Hauschkas Cleansing Creme om det är någon som har testat den? Jurliques Daily Exfoliating Cream är inte en rengöring som tar bort smink utan ska användas antingen som rengöringen på morgonen eller efter en annan rengöring som tar bort smink. Den ska vara milt exfoilerande och mild är den verkligen och inte ett dugg uttorkande. Huden känns mjuk och len och uppfriskad. Det är en kräm som man trycker och släpper på huden och på så sätt ska dra med sig orenheter. Liksom Hauschkas motsvarnde rengöring kännas de omständiga och odryga, men är väldigt trevliga.

Finns att köpa hos Sundloef

 

Ingredienser:
Aqua (Water), Prunus dulcis (Almond), Avena sativa (Oat), Alcohol, Glycerin, Avena sativa (Oat) Bran, Sesamum indicum (Sesame Seed Oil, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Honey, Chamomilla rcutita (Matricaria) Flower Extract, Althaea officinalis (Marshmallow) Root Extract Camelia sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Vitis vinifera (Grape Seed) Seed Extract, Calendula officinalis Flower Extract, Rosa gallica Flower Extract, Bellis perennis (Daisy) Flower Extract, Viola odorata (Violet) Extract Curcuma longa (Turmeric) Root Extract, Macadamia ternifolia Seed Oil, Fragrance (Parfum)*, Xanthan Gum, Triticum Vulgare (Whear) Bran Extract, Sodium Hydroxymethylglycinate, Sodium Ascorbate (Vitamin C), Lactic Acid Daucus carota sativa (Carrot) Root Extract, Ascorbic Acied (Vitamin C), Citrus grandis (Grapefruit) Seed Extract, Tocopherol (Vitamin E).
* From Natural Essential Oil (Chamomile – chamomilla recutita (Matricaria), Geranium – Pelargonium graveolens).

 

Kommentera