Härlig parfym till kvällen

greenloveparfym

Sedan jag upptäckte Green Loves parfymer är de bara de som gäller! :-)

De är de enda parfymer jag hittat som jag kan var 100% säker på att inte få huvudvärk av. Jag har hittat några andra som gått bra ibland, men sällan kunnat haft en hel dag utan att behöva tvätta av dem. Så jag är jätteglad! Jag misstänker att det är de rena ingredienserna i Green Loves parfymer som gör detta möjligt? Green Loves parfymer finns i flera goda dofter också. Vanilj och Björnbär har jag recenserat tidigare och den recensionen hittar du här.

Godingen på bilden är Ananas med blommande noter. Den är inte så söt och fruktig som man kan tror utan ger en mer “parfymig” doft. Det är en parfym som jag vill ha på kvällen. Kombinationen av olika dofter i parfymen ger en mer spännande och mystisk aftonkänsla. 😉

På grund av de äkta och genuina råvarorna så håller parfymen endast några timmar och kan behöva bättras på under dagen. Personligen så tycker jag att den håller längre än de 3 timmar som står på Green Loves hemsida. Just den här håller lätt 5 timmar på mig. Parfymen stryks på med en roll vilken är smidig att ha med i väskan för att kuna bättra på. På Green Loves hemsida kan du läsa mer.

 

Den mindre flaskan kostar 235 kr och du kan köpa den bl.a. på Green Loves egen hemsidahos Loveko eller hos Eleven .

Innehåll i parfymen Ananas med blommande noter: Eko certifierad kallpressad oraffinerad jojoba olja, (Simmondsia Chinensis), 100% Ekologisk & Naturlig doft från frukter, bär & plantor.

 

 

 

 

Kommentera