Giovanni duschgel

giovanni

 

Den här lilla flaskan passade jag på att köpa när jag handlade från iHerb. Den är från märket Giovanni Cosmetics och heter Bambo birsch duschgel och är som ni förstår en duschtvål. På grund av namnet så passade jag på och fota den tillsammans med en björk.. 😉 Doften tycker jag är lite unisex. Den känns ganska sportig och lätt i doften. Kanske kan den upplevas lite åt det sötare hållet. Den löddrar och rengör bra. Det som var en liten miss från mig var att jag inte kollade innehållet så bra. Den innehåller växtingredienser och en del är certifierade ekologiska och den innehåller inte sulfater, parabener eller phtalater. Men trots det så kan man hitta en hel del ämnen som man helst inte skulle vilja se. Inci ser ni nedan.

På grund av innehållet så blir detta inte ett omköp för min del.

En stor stolek på denna 310 ml kostar ca 60 kr på iHerb.

INCI: Aqua (purified water), babassuamidopropyl betaine, cocamidopropyl betaine, disodium lauryl sulfosuccinate, decyl glucoside, polyquarternium 7, polyquarternium 10, potassium sorbate, citric acid, cocamide MEA, polysorbate 20, bambusa vulgaris (bamboo) leaf extracts, *aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice, *betula alba (birch) bark extract, *hibiscus sabdariffa flower, *olea europaea (olive) leaf extract, *echinacea angustifolia (coneflower) extract, phenoxyethanol, fragrance (includes essential oil).

*USDA Certified Organic

Kommentera