zuzuluxe

Zuzu luxe oil free liquid foundation är en flytande foundation som täcker väldigt effektivt. Det är nästan att jag tycker att man får en för “perfekt” hudton efter som den blir så jämn. Nu har jag inte så mycket saker att dölja förutom att jag blir lite flammig i ansiktet då och då när jag är torr eller t.ex. varm och det syns ju bra när man är så ljus. Foundationen är oil free och jag kan ha den utan något puder över för att dämpa eventuell blankhet. Jag tycker att den ser inte för torr ut, men inte heller så blank att man behöver lägga puder ovanpå. Den känns inte så tjock på huden heller trots att den är täckande. Den fyller dock igen porerna en del och man känner sig inte heller helt osminkad, men jag tror det är svårt att hitta en så täckande foundation där man känner sig helt osminkad hela dagen. Jag har använt den nu i dryga månaden och jag gillar den. Dessutom har den ett stort plus! Den innehåller ett naturligt solskydd på spf 18 som man får genom titanoxiden som finns i foundationen. Jag har färgen L3 som beskrivs som ljus Ivory. Den ska ha neutrala undertoner, men jag tycker den går ganska mycket åt rosa.

Jag måste erkänna att jag faktiskt hade missat att den här hade ett solskydd i sig. Jag fick foundationen av en kompis som varit i USA och jag läste bara ingredienslistan för att kolla att den inte var något konstigt i och missade att det faktiskt var solskydd i!

Foundationen kostar ca 200 kr, men är dessvärre så säljs den inte i Sverige. Jag har hittat den i den här webbshoppen som jag vet shippar till Sverige för jag har beställt från dom en gång och det gick bra, men frakt tillkommer på paketet och det kan inte spåras.

Gabriel Cosmetics är tillverkaren av Zuzu Luxe och de säger att alla deras produkter är baserade på helt naturliga ingredienser och testas inte på djur. Du kan läsa mer på deras sida här.

Ingredienslista för Zuzu Luxe foundation:Aqua (Infusion of Aloe Barbadensis Leaf Juice), Glycerin, Cetearyl Alcohol, Calendula Officinalis Flower Extract, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Limonene, Cellulose Gum, Lecithin, Silica, Mica, Xanthan Gum, Cetyl Alcohol, Kaolin, Iron Oxides, Ultra Marines,Titanium Dioxide, Potassium Sorbate

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation