riddarklinikenEllinor

ag har börjat testat lite av Dr. Hauschkas produkter som jag ska skriva om längre fram… Man kan även gå på ansiktsbehandlingar med Dr. Hauschkas produkter. Ellinor som bloggar på Beauty and Nature blev ju inte för så länge sedan examinerad hos Dr. Hauschka - du kan läsa om det här - även om hon innan detta har arbetat som hudvårdsterapeut ett par år.  Ellinor har ju varit lite “Hauschkanörd” som hon själv säger ett tag som de som läser hennes blogg säkert förstått och är väldigt förtjust i detta märke.

Så jag kunde ju inte låta bli att prova på en 60 minuters behandling av Ellinor med Dr. Hausckas produkter. Så jag åkte iväg till Riddarkliniken i Stockholm och lade mig på en bekväm brits och blev omstoppad med massa filtar. Jag somnade INTE, men det var väldigt avkopplande så visst var det lite svårt att hålla sig vaken… ;-)

I behandlingen ingår rengöring och masker, varma kompresser och lymfstimulering. De senare gör man för att stimulera huden att göra sig av med orenheter. Naturliga ansiktsbehandlingar har ju generellt inte portömning på samma sått som de konventionella behandlingarna, men vill man gärna ha en portömning och om det behövs om man har väldigt oren hy så ingår det i behandlingen. Jag körde ”klämfri” behandling och gick därifrån fin och fräsch i huden och lite lätt sömnig… ;-)

Jag rekomenderar varmt Ellinor och jag kommer definitivt gå på ansiktsbehandling där igen. Riddarkliniken ägs av Ing-Marie som jag har pratat med ett par gånger och som är väldigt trevlig och kunnig. Så ett litet besök till Riddarkliniken är att rekomendera om ni har vägarna förbi.

Jag hade egentligen inte tänkt att skriva om detta just idag eftersom jag ännu inte hunnit berätta om mitt testande av Dr. Hauschka produkter, men jag var inne på Ellinors blogg och såg att hon har ett erbjudande nu i maj. Om man går på valfri Dr. Hauschka behandling hos henne nu i maj så bjuder hon på en dagmakeup efteråt värd 175 kr…

Bilden på Riddarkliniken är lånad från deras hemsida och bilden av Ellinor tog jag när jag var på mingelkväll på Riddarkliniken tidigare. Du kan läsa om det här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation