Goodie bagen

Goodiebag

För ett tag sedan fick jag en Goddie bag när jag var på ett mingel i Stockholm. Du hittar det inlägget här. Nu har jag testat igenom det mesta av innehållet, resten kommer det recension på senare.

Det första jag testade var Dr. Hauschkas Almond Body Moisturizer som blev en besvikelse.  Den luktar alldeles för starkt för mig och jag var tvungen att tvätta av den efter mindre än en timme för jag klarade inte av doften.

Dr. Hauschkas Rose Body Moisturizer däremot hade en underbar doft som inte var för stark  och jag hade den under hela dagen. Den har en tunnflytande konsisten som går snabbt in i huden, men lämnar en aning kvar. Doften satt kvar hela dagen samtidigt som huden blev otroligt mjuk. Provet räckte för att testa under en dag.

Rose cream Light från Dr. Hauschka är för torr hy men rekomenderas inte för de allra torraste eller under vinterhalvåret, men den räckte att återfukta min hy under dagen även det var på gränsen. Gillade att den inte doftade nästan någonting och att den gick in bra i huden och gav en bra yta för att applicera smink. Provet räckte ca en vecka.

Rejuvenating mask också från Dr. Hauschka ska sitta i 20 min och är till för att strama upp och förbättra. Den var ganska mild och började inte strama i huden förrän efter ca 10 minuter, En del av masken går in i huden medan överflödet torkas bort efter de 20 minutrarna. Ska minska porerna, men sådant märker man ju inte efter att ha testat den en gång.

Provet på Dr. Hauschka Firming mask räckte till att testa en gång. Mild mask som mjukgjorde och fräschade upp huden som kände mjuk under flera dagar. Huden ska slätas ut och stärkas enligt beskrivningen.

Dr. Hauschka ögoncreme hade en svag doft och var mild och skön för huden runt ögat. Provet räckte under flera dagar.

Saltå kvarns äpple och mango juice är Krav märkt och innehåller endast mango och äpple. Äpplet ger en rundare, mildare smak på mangon och jag tyckte mycket om smaken på juicen.

Vad kommer jag att köpa och prova i full förpackning?  Firming mask eftersom jag för tillfället inte har någon mask hemma och eventuellt Rose Body Moisturizer när jag behöver köpa ny body lotion.

Dr. Hausckas produkter hittar du här och Saltå kvarns hittar man i matvarubutiker.

 

 

Kommentera