Dr.Haushkas rouge, eyeliner och löspuder

Dr.Hauschka.puder_.rouge_.eyeliner

De här produkterna från Dr. Hauschka köpte jag för drygt ett år sedan och det är produkter som jag alla kommer att köpa igen.

Rougen är ett kompakt rouge som passar min hudfärg väldigt bra och håller hela dagen. Det ser fräscht ut och finns fortfarande mycket kvar efter ett år. Jag har inte använt det varje dag, men ofta. Jag har färgen som kallas Blushing Rose, 03.

Löspudret brukar jag ha över en flytande foundation för att ge en snygg finish och ta bort lite blankhet. Det är inte mycket kvar i burken efter ett år, men så jag har använt det flitigt. Det heter Translucent Face Powder, Loose.

Liquid Eyeliner i färgen svart är precis en sådan pensel som jag gillar och ger fina kolsvarta streck som håller hela dagen. Jag brukar grunda med lite puder innan. Eyeliner ska man egentligen inte ha så här länge ur hygien synpunkt så jag borde ha bytt den tidigare. Det som är positivt är att den fortfarande ser fräsch ut efter ett år.

Dr. Hauschka är nog ett av de mest kända märken inom naturlig kosmetik och har funnits sedan 1967. De har egna ekologiska odlingar där de skördar växterna till sina produkter. Deras produkter är också märkta av BDIH. Dr.Hauschkas produkter säljs bl.a. på många hälsokostaffärer, men även i många andra butiker vilket gör dem lättillgängliga.

Finns att köpa här 

One comment

Kommentera