Tvålen som gör det roligt att tvätta händerna!

soaporganicessence

Den här flytande tvålen hittade jag hos Loveko som för övrigt har en massa andra bra tvålar. Inlägget om dem hittar du här.

Men för att återgå till denna underbart väldoftande tvål som lämnar händerna rena utan att torka ut dem ,så är den från Organic Essence och certifierat av USDA Organic. Jag valde den i doften Jasmin, men den finns i flera olika dofter. Det som gör det extra roligt med den här tvålen är att den har en pump som levererar färdigt skum. I flaskan är tvålen flytande, men när den kommer ut ur pumpen så blir den till färdigt skum vilket gör att man inte behöver gnugga massa för att få upp ett skum. Jag har blivit så bortskämd med den här tvålen och är lite barnsligt förtjust i den. Vem vill inte ha massa mysigt skum att tvätta händerna i? :-)

Innehåller inga konserveringsmedel, parabener, syntetiska parfymer, petrokemikalier, SLS, GMO eller mineraloljor. Är inte testat på djur.

Finns som sagt att köpa hos Loveko.

Kommentera