Underbara schampon och balsam från Simply Organic

Simplyorganicschampobalsam

Jag har nu hunnit med att testat två schampon och två balsam från Simply Organic.

De första jag testade var Everyday Wash och Everyday Rince som är deras schampo och balsam som ska passa alla hårtyper. Schampot doftar fräscht lime, känns drygt och löddrar bra. Dessutom håller det håret rent länge. Balsamet doftat också lime, är lite tunnare i koncistensen än man vill vilket gör det lite odrygt speciellt för mig som har tjockt hår. Men sen har det en finess som jag inte stött på tidigare…. Dagen efter att jag tvättat håret så har jag volym i håret utan att behöva tillsätta fukt! :-) I vanliga fall så plattas mitt hår till under natten och jag behöver tillsätta fukt för att håret ska få lite volym och vettig form. Det behövdes inte med det här balsamet. Håret ser glansigt, fint och fluffigt ut ändå! :-) Hur kan det vara så? Jag har absolut ingen aning?

Dessa två hamnade på min favoritlista för 2011 då jag skrev en blogg om endast skönhetsprodukter. Listan hittar du under Favoriter 2011.

MEN!
Nu har jag testat ytterligare ett schampo och ett balsam från Simply Organics. Denna gång blev det Moisture Rich Schampo och Moisture Rich Conditioner,
Dessa två var ännu bättre! :-) Det hade precis samma bra egenskaper som de andra två, men kändes lite mildare utan lika mycket doft av lime och balsamet var drygare.
Jag har just beställt flera flaskor… 😉

 

 

 

Inci everyday schampot: Water/Aqua/Eau, Sodium C14-C16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract*, Vanilla Plantifolia Fruit (Vanilla) Extract*, Citric Acid, Glucose, Lonicera Japonica (Japanese honeysuckle) Extract*, Sorbitol, Glucose Oxidase (and) Lactoperoxidase, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil*, Sodium Chloride, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil* *Certified Organic

Inci everyday balsamet; Water/Aqua/Eau, Citric Acid, Stearamidopropyl Dimethylamine, Cetearyl alcohol, Dicetyldimonium Chloride, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Vanilla Plantifolia Fruit (Vanilla) Extract*, Persea Gratissima ( avocado) oil, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract*, Glucose, Glucose Oxidase (and) Lactoperoxidase, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil*, Hydroxethylcellulose

Inci moisture schampo: Water (Aqua), Sodium Lauryl Glucose Carboxylate & Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Isethionate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Citrus Limonium (Lemon) Oil, Panthenol, Olea Europaea (Olive) Oil, Alcohol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Extract, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Symphytum Officinale Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Equisetum Arvense Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Glucose & Glucose Oxidase & Lactoperoxidase, Beta-Carotene

Inci moisure balsam: Water/Aqua/Eau, Sodium C14-C16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract*, Vanilla Plantifolia Fruit (Vanilla) Extract*, Citric Acid, Glucose, Lonicera Japonica (Japanese honeysuckle) Extract*, Sorbitol, Glucose Oxidase (and) Lactoperoxidase, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil*, Sodium Chloride, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil* *Certified Organic

Kommentera