Mysig mandelolja

mandeloljaemmanoel

 

 

Den här söta flaskan från Emma Noël med ekologisk och kallpressad mandelolja är nu tom. Innehållet är en fyllig och krämig olja som mandeloljor är mest. Ganska lättflytande ändå och doftar så klart mandel. Jag har använt den på natten som en kvällsolja istället för någon nattkräm eller olja. Den har förmågan att göra huden len och mindre torr även som nu under kalla vinterdagar. Den har också bra förmåga att förbättra torrhets eksem. Efter en intensiv period med öronproppar så fick jag torrhets eksem i örat. Några dagar med mandeloljan gjorde att torrhets eksemet försvann. Mandeloljan är en halvfet olja så den tar ca 30 – 60 min att gå in i huden. Jag vet inte om jag tycker att denna olja går in helt på denna tid heller utan det känns som det ligger kvar på hudytan längre än så.

 

Finns att köpa här

Kommentera